Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tre ben och tre händer – se de märkliga missarna på Vanity Fairs omslag

26 jan, 2018 
AvNanna von Knorring
Det är ingen hemlighet att många tidningar använder photoshop för att putsa till sina omslagsbilder. Men det finns en gräns för hur mycket man kan fuska innan läsare märker det. Som när Oprah får en tredje hand och Reese Witherspoon ett tredje ben.
Annons

Vanity Fairs årliga ”Hollywood Issue” är här och vid en första anblick är det precis lika glamouröst som tidigare år. Fotograferat av legenden Annie Leibovitz pryds omslaget av stora namn som Gal Gadot, Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Oprah och Reese Witherspoon uppklädda till tänderna i snygga galakläder.

Och det är just Reese Witherspoon som väckt störst uppmärksamhet på omslaget. Inte för sin snygga klänning eller för att hon var den lyckliga som fick sitta intill Oprah, utan för att det på bilden ser ut som att hon har fått ett tredje ben.

Annons

Men det hela slutar inte där. I ytterligare en bild från den stjärnspäckade fotograferingen syns Tom Hanks, Oprah och Reese Witherspoon tillsammans. Reese Witherspoon visserligen med två ben denna gång, men nu har Oprah Winfrey istället fått en tredje hand. En på höften, en i knät – och en runt Reese Witherspoons midja.

https://twitter.com/tnwhiskeywoman/status/956607354082127877?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fsamstryker%2Fthree-handed-oprah-three-legged-reese-witherspoon-vanity

Annons

På sociala medier har det spekulerats om en redigeringsmiss, men Vanity Fair menar att det som ser ut som ett tredje ben i verkligheten är fodret på Reese Witherspoons klänning. Vad gäller Oprahs tredje hand erkänner Vanity Fair att de gjort en miss som de ska korrigera på sin sajt. På Twitter skriver tidningen: ”Hur kan vi förvänta oss att hon ska lyckas hålla alla bollar i luften med bara två händer?”

Stjärnorna själva tar det hela med ro:

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons