Vanity Fairs årliga ”Hollywood Issue” är här och vid en första anblick är det precis lika glamouröst som tidigare år. Fotograferat av legenden Annie Leibovitz pryds omslaget av stora namn som Gal Gadot, Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Oprah och Reese Witherspoon uppklädda till tänderna i snygga galakläder.

Läs även: Chefredaktörens 10 modefavoriter från ELLE-galan

Och det är just Reese Witherspoon som väckt störst uppmärksamhet på omslaget. Inte för sin snygga klänning eller för att hon var den lyckliga som fick sitta intill Oprah, utan för att det på bilden ser ut som att hon har fått ett tredje ben.

Men det hela slutar inte där. I ytterligare en bild från den stjärnspäckade fotograferingen syns Tom Hanks, Oprah och Reese Witherspoon tillsammans. Reese Witherspoon visserligen med två ben denna gång, men nu har Oprah Winfrey istället fått en tredje hand. En på höften, en i knät – och en runt Reese Witherspoons midja.

https://twitter.com/tnwhiskeywoman/status/956607354082127877?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fsamstryker%2Fthree-handed-oprah-three-legged-reese-witherspoon-vanity

Läs även: Oprah Winfrey funderar på att kandidera till president

På sociala medier har det spekulerats om en redigeringsmiss, men Vanity Fair menar att det som ser ut som ett tredje ben i verkligheten är fodret på Reese Witherspoons klänning. Vad gäller Oprahs tredje hand erkänner Vanity Fair att de gjort en miss som de ska korrigera på sin sajt. På Twitter skriver tidningen: ”Hur kan vi förvänta oss att hon ska lyckas hålla alla bollar i luften med bara två händer?”

Stjärnorna själva tar det hela med ro:

Läs även: Årets roligaste djurfoton som kommer att göra din dag

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Mest läst