Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

5 julklappstips från Feminas redaktion

20 nov, 2016 
AvFemina
Årets julklapp 2017 är en elcykel. Men det finns flera saker som blir en minst uppskattad gåva till nära och kära – här är fem alternativ som vi på Feminas redaktion rekommenderar.
Annons

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (reklamlänk). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Har du en mamma, syster, svägerska eller kanske en kompis som har allt? Då vet du hur svårt det kan vara att hitta en julklapp som hon får glädje av i många år framöver.

Vi på Feminas redaktion har gjort det lite enklare för dig att välja! Här har vi handplockat fem favoriter ur vår webbshop som vilken kvinna som helst blir superglad för!

Feminas favoriter: 5 julklappar alla kvinnor uppskattar!

1. Ett klassiskt armband

Ingen kvinna kan ha för många armband! Den här vackra modellen i mässing går aldrig ur tiden och passar lika bra till vardag som till fest!

2. En vacker ljusstake

Den vackra modellen från Kattvik Design är formad i ett vackert stormglas som förhindrar att ljuset blåser och minimerar brandrisken.

3. Mannerström-gryta

Den läckra och lättviktiga modellen från stjärnkocken Leif Mannerströms hyllade serie passar alla spisar och hällar!

4. Vackra posters från Sköna Ting

I ett unikt samarbete med Sköna Ting har vi tagit fram detta set och det finns endast att köpas här hos oss! Printsen kommer från början från äldre botaniska böcker.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

5. En prenumeration på Femina

Femina erbjuder det bästa av ALLT! Från det senaste modet och den snyggaste inredningen till de smartaste nyheterna inom skönhet och hälsa. Vi lagar snabb vardagsmat och läckra festrätter, ger spännande restips och träffar de mest intressanta människorna.

Annons