Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Ledtrådar i Masked singer – gissa vem som gömmer sig bakom masken

20 apr, 2023 
AvJosefin Westin
Ledtrådar Masked Singer
Vem är Fågelskrämman och Magiska boken och de andra deltagnarna i Masked Singer 2023? Här är alla ledtrådarna.
Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Musiktävlingen Masked Singer 2023 gör succé på fredagarna. Vecka efter vecka uppträder de deltagarna i programmet och bakom varje mask döljer sig kändisar. Frågan är vem?

Masked Singer ledtrådar

Här är allt om ledtrådarna och gissningarna.

Ledtrådar i Masked Singer

Allt som kretsar kring deltagaren i Masked Singer ska uppfattas som en ledtråd i jakten på att avslöja vem som finns bakom masken.

  • Deltagarens Masked Singer-namn.
  • Masked Singer-kostymen.
  • Deltagarens låtval, som den framför i Masked Singer. Det kan finnas ledtrådar i alltifrån val av orginalartist, låttext till musikkategori.
  • Presentation av deltagaren.
  • Deltagarens egen beskrivning av sig själv med förvrängd röst, både under videoklipp under programmets gång men också på scen bredvid programledaren David Hellenius.
  • Panelens gissningar.

T-Rex och Forskaren

Den här deltagaren är många barns stora favorit och har lockat till sig en stor följarskara bara med namnet T-Rex.

Annons

T-Rex och Forskaren har varit med i avsnitt 1 och 3. Vem är T-Rex och Forskaren? Den kända skådespelaren fick lämna programmet i sjunde avsnittet. Här kan du se vem som gömde sig bakom masken.

Magiska boken

Den är allt annat än en öppen bok och lika mystisk som övriga deltagare i Masked Singer. Vem gömmer sig bakom masken Magiska boken? Magiska boken tog sig till finalen och en tredjeplats i Masked Singer. Här är kändisen under masken.

Karamellen

Karamellen har en ljuv stämma. Är det en sportprofil eller någon annan kändis bakom masken? Karamellen blev vinnare av Masked Singer Sverige 2023. Här är alla ledtrådarna om Karamellen och kändisen under masken.

Skrothögen

Skrothögen var först med att få ta av sig masken. Här är kändisen bakom Skrothögen och alla ledtrådarna.

Superhjälten

Superhjälten är både en miljöhjälte och en vinnare med flera guldmedaljer. Hen röstades ut ur tredje avsnittet av Masked Singer. Här är kändisen bakom Superhjälten och alla ledtrådar.

Annons

Fågelskrämman

Det verkar vara en äldre person som gömmer sig bakom Fågelskrämmans mask. Hen fick ta av sig masken i avsnitt fem. Här är kändisen bakom Fågelskrämman och alla ledtrådarna.

Vikingen

Vikingen är den största av alla karaktärer i Masked Singer. Men är deltagaren lika stor bakom masken? Är det en kvinna eller en man? I det åttonde avsnittet får vi svaret. Här är den kända profilen bakom masken Vikingen.

Mullvaden

Mullvaden är van strålkastarljus och korv. Hen fick ta av sig masken i avsnitt två. Här är kändisen bakom Mullvaden och alla ledtrådarna.

Popcornet

Popcornet sägs vara peppig och poppig. Vem är Popcornet i Masked Singer? I sjätte avsnittet av programmet tvingades Popcornet ta av sig masken. Här är kändisen som gömde sig i Popcornet och en förklaring av vad alla ledtrådarna betydde.

Fjärilsfen

Fjärilsfen har haft många stadier, precis som en riktig fjäril. Här är kändisen bakom Fjärilsfen och alla ledtrådarna.

Kungen

Kungen sägs ha nått toppen och är kungen över alla. Men kung av vaddå? I det åttonde avsnittet fick Kungen ta av sig masken. Här är kändisen under masken Kungen i Masked Singer.

Maneten

Maneten sägs ha musiken i sitt blod och både syns och hörs i sitt yrke. Maneten tog sig hela vägen till finalen och kammade hem en andraplats i tävlingen. Här är kändisen som dolde sig under masken Maneten.

Annons