Artikeln innehåller reklamlänkar

Leif Mannerströms stekpanna är behandlad med quantanium

Stekpannor i teflon är fantastiska och finns i nästan alla hushåll. Tyvärr är de också känsliga för slitage och håller därför inte lika länge som till exempel klassiska stekpannor i gjutjärn.

Teflonstekpannor har funnits sedan 1950-talet och faktiskt uppfanns det hala ämnet av misstag redan 1938 när man egentligen ville ta fram ett nytt köldmedel till kylskåp.

En stor fördel med stekpannan i teflon är att inget fastnar och att man inte behöver använda något fett vid stekningen.

Bättre än teflon

Just nonstick-effekten har stjärnkocken Leif Mannerström tagit fasta på när han tog fram sin populära stekpanna. Det som gör stekpannan unik är att den är behandlad med quantanium och tre lager premium nonstick som är bättre än teflon. Mannerströms stekpanna har stål i botten vilket ger bästa värme och passar alla spisar, även induktionshällar.

Med Mannerströms stekpanna kan du alltså både vara säker på ett perfekt resultat – OCH att du har en produkt som håller riktigt, riktigt länge.

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop (länk till Aller media shop). Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Bild: IBL

Mest läst