Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här är restaurangen som bara serverar rätter med ostbågar

11 aug, 2017 
AvThowe Wagner Larsson
Ostbågar är en favorit hos många. Nu lanseras en restaurang, The Spotted Cheese, som bara serverar maträtter med ostbågar som huvudingrediens. Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos.
Annons

Nästa vecka öppnar restaurangen The Spotted Cheetah, en pop-up-restaurang som håller öppet mellan den 15-17 augusti. Vad är så speciellt med just denna restaurang? Jo, den serverar enbart maträtter med ostbågar.

Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos och det är också deras ostbågar som är huvudingrediensen i samtliga rätter. Såväl förrätter, varmrätter och efterrätter kommer att finnas med på menyn. Vad sägs om bland annat ostbågsköttbullar, nachos med ostbågsdipp och pannkakor med ostbågstopping?

– Jag hade så kul när jag skapade den här specialgjorda, unika menyn för den första Cheetos-restaurangen. Jag kan knappt vänta på att se gästernas reaktioner, säger kändiskocken Anne Burrell till CNN.

Dessvärre finns restaurangen bara i New York, men den 15:e augusti släpper restaurangen alla recept online. Vill du testa någon av maträtterna hemma kan du alltså besöka deras hemsida och ladda ner kokboken. Say cheese!

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

Slipp problem med urladdade mobiltelefoner! Med en bärbar mobilladdare kan du ladda telefonen var du än befinner dig!

Den här söta och diskreta modellen väger i princip ingenting och har dessutom en inbyggd ficklampa.

Läs även:

Annons